İSTANBUL / ÜMRANİYE - ÜMRANİYE REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

Ara

Ümraniye Ram olarak 2 Ocak 2019 tarihi itibariyle yeni adresimiz olan Yamanevler Mahallesi Alemdağ Caddesi No:163 Ümraniye adresinde hizmet vermeye devam edeceğimizi tüm kamuoyuna bildiririz.

Ara

09 Ocak 2019 tarihinde Gerçekleştirilecek “İletişim-Etkileşim-Duygular Konulu 5. PDR GÜNLERİNE Katılacak Rehber Öğretmenler

il milli eğitim müdürlüğü adına Ümraniye Ram ın organize ettiği 5.PDR günleri Valilik onayı alınarak tarafınıza gönderilmişti.Bu kapsamda başvurular online olarak alınmış olup katılımcı listeleri oluşturulmuştur.ümraniye milli eğitim Müdürlüğü’nün 25.12.2018 tarih ve E 24885632 yazısı ile anadolu yakasındaki 13 ilçeye duyuru yapılmıştır .ilgili ilçelerin katılımcı listelerine kaymakamlık onayı alarak duyurmaları önem arz etmektedir.

Ara

Ümraniye Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından, okul rehberlik servisi çalışmalarındaki vaka deneyim, bilgi ve paylaşımlarını arttırmak amacıyla Psikolojik Danışman Nurhan ÜNDER tarafından “Psikolojik Danışmanlıkta Postmodern Yaklaşımlar - Bağlanma süreci” semineri düzenlenecektir. 24 Aralık 2018 tarihinde gerçekleştirilecek çalışma Mustafa Vasıf Karslıgil İlkokulu Drama Sınıfında gerçekleştirilecektir.
13:00 – 15:00 saatleri arasında yapılacak etkinliğin katılımcı sayısı sınırlıdır.
19 Aralık 2018  saat 10:00 a kadar başvuru yapılabilir.

Ara

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Beykent Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen, Ümraniye RAM tarafından organize edilen 5. PDR Günlerinin “İletişim-Etkileşim-Duygular” başlığında yapılması planlanmaktadır. 09 Ocak 2019 tarihinde 09:15-15:30 saatleri arası Ümraniye Şehit Erol Olçok Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yapılacak olan etkinliğe Anadolu Yakasında görev yapan rehber öğretmenlerin izin oanylarının alınabilmesi için 24 Aralık 2018 tarihi mesai bitimine kadar online başvuru yapmaları gerekmektedir.

Kas

Genel müdürlüğümüz resmî Twitter hesabından tüm duyuru ve haberlere ulaşabilirsiniz.

MEB ORGM (@MebOrgm) adlı kişiye göz at: https://twitter.com/MebOrgm?s=08

MEB ORGM (@MebOrgm) | Twitter The latest Tweets from MEB ORGM (@MebOrgm). Millî Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü. Emniyet, Yenimahalle twitter.com

Ekm

30-31 Ekim 2018 AYKEF (Anadolu Yakası Kariyer ve Eğitim Fuarı) kapsamında 36 stand kurulacak olup devlet ve vakıf üniversiteleri  ile çeşitli eğitim kaynak ve olanakları sunan çeşitli kurumlar lise öğrencileriyle buluşturulacaktır. Ayrıca 2 gün boyunca 10 uzman konuşmacı tarafından yüksek öğretim kariyer planlaması / sınava hazırlık süreci konularında seminerler verilecektir.

Ekm

Ümraniye Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından, okul Rehberlik Servisi çalışmalarındaki vaka deneyim, bilgi ve paylaşımlarını arttırmak amacıyla “Vaka Paylaşım Grupları” düzenlenecektir.  07 Kasım 2018 tarihinde Şehit Erol OLÇOK Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde, 09:30 – 15:00 saatleri arasında yapılması planlanmaktadır. Grup sayısı 12 ile sınırlandırılacaktır.

30 Ekim 2018 tarihine kadar başvuru yapılabilir.

Ekm

Rehber Öğretmenlerin okullarda Drama derslerinde görev alabileceği ile ilgili görüş yazısı